Ζέφυρος - Ρόδος, 85100 - Κτίριο ΔΟΥ, 6ος Όροφος 2241038151
Tηλέφωνο:

2241038151

Δευτέρα - Παρασκευή

8:00 π.μ - 4:00 μ.μ

Email:

farmsyldod@gmail.com

Διευκρινήσειs απ΄τον ΟΓΑ για τιs καταστάσειs

18-05-2011

Ο.Γ.Α: ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο Γ Α

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως μας ενημέρωσε ο προιστάμενος του Τμήματος Εκκαθάρισης Δαπανών ΟΓΑ ,επειδή από την επεξεργασία των πράσινων φύλλων των λογαριασμών φαρμάκων, παρατηρείται μεγάλος αριθμός λαθών, εφιστά την προσοχή στα παρακάτω σημεία ώστε να αποφεύγονται ,για να γίνεται κανονικά η πληρωμή.

  1. Η ταυτότητα του φαρμακείου στην προμετωπίδα πλήρως συμπληρωμένη και ευανάγνωστη.

  2. Υπογραφή και σφραγίδα του φαρμακοποιού κάτω δεξιά

  3. Σειρά 26 (αναλώσιμα) σωστά συμπληρωμένη

  4. Σειρά 27 (ΦΥΚ)συμβολισμός 1Σ ή 2Σ ή 3Σ κλπ. όπου προσδιορίζεται συνολικά ο αριθμός των εκτελεσμένων συνταγών με φάρμακα Υψηλού κόστους. Δίπλα και αριστερά του ποσοστού 25% στην κενή στήλη, αναγράφεται το άρθροισμα της αξίας των φαρμάκων ΥK. Οι συνταγές αυτές με Φ Υ Κ εκτελούνται την ημέρα που προσκομίζονται στο φαρμακείο και καταχωρούνται στην στήλη δωρεάν για την αποζημίωσή του. Το ποσό αυτό δεν αναγράφεται πουθενά αλλού.

  5. Τα ποσά των υπολοίπων στο 25%, 10% και το αιτούμενο του 0% πρέπει να είναι αναγνωστέα χωρίς διορθώσεις και μουτζούρες.
    Επίσης το συνολικό αιτούμενο ποσό.

  6. Βεβαίωση σωστά συμπληρωμένη με υπογραφή και σφραγίδα του συντάκτη καθώς και η στρογγυλή σφραγίδα της υπηρεσίας. ΄

    Οπως μας ανέφερε ο προιστάμενος των φαρμακευτικών δαπανών , οι καταστάσεις που δεν έχουν συμπληρωμένα σωστά όλα τα πεδία, δεν θα παραλαμβάνονται. ΄

    Οσες καταστάσεις παραληφθούν και χαρακτηριστούν λάθος από την Κεντρική Υπηρεσία, θα επιστρέφονται μέσω των Περιφερειακών Υποκ/των του ΟΓΑ στους φαρμακοποιούς, προς διόρθωση.

    Συνάδελφοι, χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί στη περίπτωση που μας επιστραφούν οι καταστάσεις, και η πληρωμή μας θα καθυστερήσει και το rebate θα εισπραχθεί, αν η καθυστέρηση της κατάθεσης οφείλεται σε μας.
    Η τελευταία ημέρα κατάθεσης των συνταγών του ΟΓΑ είναι η 10η του επόμενου μήνα.


    Oι καθυστερήσεις παραλαβής των πράσινων φύλλων των λογ/σμών οφείλονται,

    1. Στο γεγονός ότι οι φάκελοι δεν αποστέλλονται με courier,αλλά ταχυδρομικά, με αποτέλεσμα να φθάνουν στα γραφεία του Τμήματος Εκκαθάρισης Δαπανών, ακόμη και μετά από 10 -15 μέρες
    2. Η αποστολή των φακέλων πρέπει να γίνεται στη διεύθυνση Αβέρωφ 7-10433 Αθήνα (Προς τον προιστάμενο Τμήματος Εκκαθάρισης Δαπανών ),και όχι Πατησίων 30.
    3. Τελευταία ημέρα παραλαβής φακέλων από το Τμήμα Εκκαθ.Δαπανών είναι η 13η του μήνα.
      Αν η παραλαβή γίνει μετά την ημερομηνία αυτή, ο ΟΓΑ θα πληρώσει με την επόμενη πληρωμή και συγχρόνως θα εισπράξει και το rebate.
fs12 edapy
fs12 sydagografisi
fs12 eopyy
fs12 pfs
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνηστε μαζι μας
Tηλ. 2241038151
Εφημερίες Ρόδου
Εφημερίες Νησιών

Login