Εκτύπωση
PDF

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ

Προς Φαρμακοποιούς

Του  Φαρμακευτικού  Συλλόγου  Δωδεκανήσου

 

Στα πλαίσια της πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών, θα πρέπει να εκδώσετε πιστωτικά τιμολόγια που θα περιλαμβάνουν το ποσό της παρακράτησης 3,5 % (με το ισχύον σήμερα Φ.Π.Α.) και Υπεύθυνη Δήλωση αποδοχής της αντίστοιχης παρακράτησης θεωρημένη από τα Κ.Ε.Π.

Προσοχή,  όσον αφορά τις περιπτώσεις που το Φαρμακείο έχει αλλάξει ΑΦΜ τότε θα υποβληθεί Υπεύθυνη Δήλωση (Υπόδειγμα 2) και δεν θα εκδοθεί πιστωτικό τιμολόγιο .

Επίσης στην  περίπτωση που το Φαρμακείο έχει κλείσει λόγω συνταξιοδότησης ή θανάτου του Φαρμακοποιού τότε θα υποβληθεί Υπεύθυνη Δήλωση  (Υπόδειγμα 3) και δεν θα εκδοθεί πιστωτικό τιμολόγιο.

Το πιστωτικό τιμολόγιο θα κοπεί προς ΕΟΠΥΥ και για την αξία του πιστωτικού θα ενημερωθείτε από την γραμματεία του Συλλόγου.


Υπόδειγμα 1 ΕΔΩ

Υπόδειγμα 2 ΕΔΩ

Υπόδειγμα 3 ΕΔΩ

 

Συνάδελφοι ,

Όσο πιο σύντομα μας αποστείλετε τα παραστατικά που σας αναφέρουμε πιο πάνω για να υποβληθούν στον ΕΟΠΥΥ τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εξόφληση των ληξιπροθέσμων.

                                                                      

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΟΥΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                       ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 

Εκτύπωση
PDF

ΖHΤΕΙΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

frezyderm

Ζητείται φαρμακοποιός για να εργαστεί σε φαρμακείο στην Κύπρο.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τηλ. Eπικοινωνίας: 0035799044807

Εκτύπωση
PDF

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από τη FREZYDERM

H FREZYDERM σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Από την Εφηβεία στην Εμμηνόπαυση: Μύθοι και Αλήθειες" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 17:00 στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN HOTEL.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Εισηγήτρια: Χρυσούλα Γκούσκου Φαρμακοποιός, Quality & Training Manager FREZYDERM

Για κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Ματίνα Χατζηγιάννη, τηλ. 210 5246900 εσωτ. 446, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

frezyderm

Δείτε την πρόσκληση σε μεγαλύτερη ανάλυση ΕΔΩ

Εκτύπωση
PDF

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ / ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΗΝ «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΩΝΩΝ»

06/06/2017

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ / ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΣΤΗΝ «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΩΝΩΝ»

Μετά από πρόταση πολλών ενδιαφερομένων,
οι μέρες διεξαγωγής του 6ου κύκλου των σεμιναρίων
θα γίνονται Σάββατο και Κυριακή.

ΕΝΑΡΞΗ 6ου Κύκλου στις 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2017

Ακολουθεί η Αρχική Προκήρυξη
Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. υλοποιείται κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 Σεμινάριο Κατάρτισης και Επιμόρφωσης Διατμηματικό (στο οποίο συμμετέχουν ως εισηγητές μέλη των Τμημάτων του Φαρμακευτικού, Χημικού, της Ιατρικής του ΑΠΘ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ) με τίτλο «Παρασκευή Καλλυντικών Σκευασμάτων και Σαπώνων».

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι η εξοικείωση των ενδιαφερομένων στον κλάδο της Κοσμετολογίας, προσφέροντάς τους τόσο τις βασικές όσο και τις προχωρημένες έννοιες και τεχνικές, καθώς και η απόκτηση της απαραίτητης εμπειρίας και τεχνογνωσίας, ώστε να αναπτύξουν και να συμπληρώσουν ταυτόχρονα τις επιστημονικές γνώσεις τους και κυρίως τις πρακτικές τους δεξιότητες στον τομέα της παρασκευής Καλλυντικών σκευασμάτων. Το Πρόγραμμα αυτό αναμένεται να δημιουργήσει ιδιαίτερα ειδικευμένους αποφοίτους, με δημιουργικές, καινοτόμες και επιχειρηματικές δεξιότητες.

Ειδικότερα το Πρόγραμμα θα ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες στην παρασκευή καλλυντικών σκευασμάτων, με αναφορά και στα φυσικά καλλυντικά, παρέχοντάς παράλληλα γνώσεις που αφορούν τις γενικές αρχές ανατομίας, της φυσιολογίας του δέρματος, της τρίχας κλπ. Επιπρόσθετο στοιχείο του προγράμματος αποτελεί η παρουσίαση της νομοθεσίας που διέπει την έγκριση εγκατάστασης εργαστηρίου παρασκευής καλλυντικών σκευασμάτων, τις διαδικασίες ελέγχου και ενημέρωσης του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), την παραγωγή, τη διακίνηση, την πιστοποίηση των καλλυντικών προϊόντων, καθώς και η έμφαση στη χρήση των πρώτων υλών αποδεκτών και μη (INCI), από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί καλλυντικών.

Ο κύκλος των Διαλέξεων και κυρίως, του εξειδικευμένου τμήματος της Πρακτικής Άσκησης, που αποτελεί περίπου το 70%, του Προγράμματος θα προσφέρει στους συμμετέχοντες (π.χ. στους φαρμακοποιούς, χημικούς, αισθητικούς) την επικαιροποίηση των γνώσεών τους σε νέες τεχνολογίες παρέχοντάς τους πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα διεργασιών και δεξιοτήτων που σχετίζονται άμεσα με την Κοσμετολογία. Παράλληλα στους νεοεισερχόμενους στον τομέα παρασκευής καλλυντικών θα επιδιώξει, να αναπτύξουν τις εφαρμοζόμενες τεχνικές και δεξιότητές τους, να εμπλουτίσουν τις πρακτικές εφαρμογές τους με νέες και να αναπτύξουν επιπλέον την ικανότητα να αναγνωρίζουν και να επιλύουν προβλήματα στη μορφοποίηση καλλυντικών σκευασμάτων.

Επιπρόσθετα, θα ενημερωθούν σχετικά με τις απαιτήσεις για τη δημιουργία Μονάδων Παραγωγής Καλλυντικών Προϊόντων, (που αποτελούν επιλέξιμες δράσεις σε αρκετά χρηματοδοτικά πλαίσια στήριξης), καθώς και για τις Τάσεις των Αγορών και τι χρειάζεται για την διακίνηση των τελικών προϊόντων στην Ελληνική Αγορά.

Το Σεμινάριο γενικότερα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή σφαιρικά με τον τομέα της Κοσμετολογίας, αλλά και με τις επιμέρους καλλυντικές μορφές (, σαμπουάν, κρέμες – προσώπου, σώματος, ημέρας κλπ), αντηλιακά, αντιιδρωτικά, μάσκες, αφρόλουτρα, κραγιόν, οδοντόκρεμες, πούδρες, λοσιόν, κρεμοσάπουνα, σαπούνια κλπ, πολύ δε περισσότερο να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες τους στη δημιουργία καλλυντικών σκευασμάτων, όπως σε: Φαρμακοποιούς (φαρμακείου, βιομηχανίας, επιστημονικούς συνεργάτες φαρμακευτικών εταιρειών κλπ), Βοηθούς Φαρμακείου, Χημικούς, Αποφοίτους ΤΕΙ ή και ΙΕΚ, Ιατρούς, Βιολόγους, Χημικούς Μηχανικούς κλπ. Πρόσθετα όμως και σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται και θα ήθελαν να εκπαιδευθούν στο πώς να παρασκευάσουν "τα δικά τους καλλυντικά".

Αυτό το Πρόγραμμα της Δια Βίου Μάθησης είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, διάρκειας 80 ωρών και έχει κόστος 750 € (σε τρεις δόσεις των 100, 350 και 300 €).

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε εργαζόμενους να παρακολουθήσουν το σεμινάριο τα μαθήματα και η Πρακτική Άσκηση θα πραγματοποιούνται  κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί (9:00 – 14:00).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν την αίτησή τους μόνον ηλεκτρονικά εδώ. http://diaviou.auth.gr/application_form_pks , ή στην ιστοσελίδα www.seminariokallintikon.gr .

Επειδή θα ληφθεί υπόψη και η σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των ενδιαφερομένων έχει σημασία η ημερομηνία υποβολής της αίτησης και κατάθεσης των δικαιολογητικών.

Η αίτηση θα συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
Σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα
Πιστοποιητικό προϋπηρεσίας (εάν υπάρχει)
Τίτλοι Σπουδών (εάν υπάρχουν)
Πιστοποιητικό Ισοτιμίας Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π./Δ.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α./ Ι.Τ.Ε. για πτυχιούχους εξωτερικού
Πιστοποιητικά τίτλου σπουδών ξένων γλωσσών (εάν υπάρχουν)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του προγράμματος Σταύρο Κατσιώτη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Τηλ. Επικοινωνίας: 2310.997669, καθώς και με τη Χ. Γαβριέλη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Τηλ. Επικοινωνίας: 2310.997644, 6976452714, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δια Βίου Μάθησης Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του
προγράμματος

Καθηγητής Σ. Ανδρέου, Αναπλ. Καθηγητής Σταύρος Κατσιώτης,

Επικοινωνiα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνηστε μαζι μας:

τηλ. 22410 38151
fax. 22410 38153
email. farmsyldod@gmail.com

Φορμα Επικοινωνιας

 

Φωτογραφίες

spotlight spotlight spotlight
spotlight spotlight spotlight
spotlight spotlight spotlight

Newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία

Name:
Email: