Εκτύπωση
PDF

Συνάντηση εργασίας Αντώνη Καμπουράκη με τον πρόεδρο του ΦΣΔ Νικόλαο Φουτούλη

23/06/2020

Σε εποικοδομητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου Νικόλαου Φουτούλη.

Στη συνάντηση, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα που έχει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος με το Δήμο Ρόδου, και αποφασίστηκε η δρομολόγηση των λύσεων για την άμεση διευθέτησή τους. Στο πλαίσιο αυτό η δημοτική αρχή, εντός των ημερών θα παραχωρήσει τις θέσεις στάσης, έξω από τα φαρμακεία της Ρόδου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Παράλληλα, θα επιλυθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα του παρελθόντος, που αποτέλεσαν σημείο τριβής του Δήμου Ρόδου με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου.

Ο Δήμαρχος Ρόδου διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο κ. Φουτούλη, ότι η δημοτική αρχή είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε συνεργασία, και έτοιμη να συμβάλει στη διευθέτηση των ζητημάτων, που αφορούν το Δήμο Ρόδου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών -Προσόδων και Ενεργειακών Επενδύσεων Τηλέμαχος Καμπούρης και Τουριστικής Ανάπτυξης- Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνος Ταρασλιάς Πηγή:www.dimokratiki.gr

Επικοινωνiα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνηστε μαζι μας:

τηλ. 22410 38151
fax. 22410 38153
email. farmsyldod@gmail.com

Φορμα Επικοινωνιας

 

Φωτογραφίες

spotlight spotlight spotlight
spotlight spotlight spotlight
spotlight spotlight spotlight

Newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία

Name:
Email: